Santa Pinkman Aroma Ver.
Aroma Vericinin Adı:
Santa Pinkman
Santa Pinkman içeriğinde Greyfurt Portakal ve Limon Lezzetini Barındırıyor. Santa Şahaseri Pinkman Aromasını Sizlerle Buluşturmaktan Mutluluk Duyuyoruz
- Tavsiye Edilen Kullanım Oranı: %10-15
- Demlenme süresi: 4 gün.
Bileşen Listesi:
Monopropilen Glikol, Aroma Verici Maddeler
Çözünürlük:
Suda çözünür
Fiziksel Yapısı:
Sıvı
Lot No:
Geriye dönük izlenebilirlik açısından, tüm hammaddelerin ve ambalaj malzemelerinin lot numaraları kayıtları tutulmaktadır.
Aroma Vericinin Net Miktarı:
10ml
Aroma Vericinin Eklenebileceği Gıdalar:
Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde, Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği'nde ve dikey tebliğlerde yer alan düzenlemelere uygun olarak, izin verilen bitmiş ürünlerde, ilgili sınırlamalar dikkate alınarak kullanılır.
Yönetmelik ve tebliğlerde gerekli bilgiye ulaşılamadığında, ilgili ülkenin kanun düzenleyici kurumlarına danışılabilir.
Özel Muhafaza/Kullanım Koşulları:
Serin ve kuru yerde, rutubetsiz ortamda, orjinal ambalajında muhafaza ediniz.
Isı ve ışıktan koruyunuz.
Gıda İşletmecisinin Ticari Ünvanı ve Adresi:
Mixle / Hayrettin PEHLİVAN
Tepeköy Mah. Dağ Sümbülü sok 169. Ada K6 13 13
Merkez İzmit - KOCAELİ / TÜRKİYE
Üretici İşletme Kayıt No:
TR-41-K-021898
Üretici Firma Adı:
Mixle / Hayrettin PEHLİVAN
Menşei:
Türkiye (Gıdanın ana bileşeninin menşei, son ürün menşeinden farklıdır.)
Kullanım Talimatı:
Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği'ne uygun olarak, üretilen veya üretimi planlanan bitmiş ürün ile ilgili dikey tebliğlerde yer alan; eklenebileceği gıdalar, kullanım koşulları, maksimum miktarlar ve kısıtlamalar dikkate alınarak kullanılmalıdır.
Türkiye dışındaki ülkelerde kullanım planlanıyorsa, ilgili ülkenin yasal mevzuatları göz önüne alınmalıdır.
Ürün performansı, üretim şartlarına, makine ve ekipmanların yapı ve performanslarına, mevsimsel değişkenlere ve diğer hammaddelere bağlı olarak farklılık gösterebilir.
En uygun kullanım miktarı belirlenmeden önce, Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği'nde ve üretilen veya üretimi planlanan bitmiş ürün ile ilgili dikey tebliğlerde belirtilen kısıtlamalar mutlaka göz önünde bulundurularak, minimum miktarlarla (1 ml aroma/1 kg-L bitmiş ürün) denemeler yapılmalıdır.
Bitmiş ürününüz sıvı ise sıvı aromaları, bitmiş ürününüz toz ise toz aromaları kullanabilirsiniz.
Bitmiş ürününüzün özelliklerine göre, yağda ya da suda çözünen aromaları kullanabilirsiniz.
Kullanım Alanı/Satış Amacı:
Gıdada kullanım içindir